Hope Valley Residence

Hope Valley Residence

Durham, NC

This handsome home was ready for an update to better serve a young and growing family. Reconfigured spaces create a generous light-filled kitchen with convenient breakfast corner for informal family gathering. The adjacent family room overlooks a new screen porch, part of the addition to the back of the house. The main level of the addition also includes a mudroom and a laundry room with a laundry chute from the upstairs bedrooms. The second level of the addition is a generous master suite. The bedroom feels more like a treehouse overlooking the backyard. The glamorous bathroom and walk-in closet complete the private enclave. The basement makeover provides a workshop and an office, plus a recreation space for years of family fun. The owners were active participants in the renovation process, making the home they had dreamed of by putting their personal style on the project.

General Contractor: Riverbank Construction